serveris01 rašė:Sveiki,
Trumpai be giliu diskusiju, uz kiek galima butu gauti gana gera 16v motora su jo kompu ir ar tinka greiciu deze paprasto?
Ir ar i ji galima butu turbinyte pakabinti?
Kalba eina apie ph2 renuske.
serveris01 rašė:Zodziu su sesioliktuku aisku viskas. Pamirstu ta nerima![]()
O tarkim pas mane 1.8S galimetu i ji imest turbo?
Ka dar galima butu patobulinti?
serveris01 rašė:Nu su tais tukstanciais tai jei firmoje dedi, jei pats sujungsi vamzdzius ir t.t teisingai tiek nekainuos. Tik kainuos sureguliavimas ar kazkas tokio ten panasaus. Cia mano nuomone tokia butu
serveris01 rašė:Nu su tais tukstanciais tai jei firmoje dedi, jei pats sujungsi vamzdzius ir t.t teisingai tiek nekainuos. Tik kainuos sureguliavimas ar kazkas tokio ten panasaus. Cia mano nuomone tokia butu
mqrius rašė:o is kur skaitai kad trecdaliu daugiau nei dabar ? ant dyna pastatei varikliuka ?
gonzikas rašė:mqrius rašė:o is kur skaitai kad trecdaliu daugiau nei dabar ? ant dyna pastatei varikliuka ?
skaitau is variklio charakteristiku
maratas rašė:tuo labiau iš stocko jie tikrai ne visi išvažiavo su tais 99kW , manau + - vistiek kažkiek jau iš stockinio buvo atimta arba kaip tik buvo daugiauvisgi technika nevisada dirba kaip turėtų ,todėl ir manau kad stockinis galėjo turėtu gal ir kokius 102kw
Ignatio rašė:Nesinervuok, kadangi taip užtikrintai sakai, kad ant tiek daugiau bus galios, tai ir kyla natūralus klausimas ar TIKRAI. Kaip žinia mažai kas su 16V važinėja į bažnyčią, tai ir variklio būklė dažnai kelia įtarimų. Manau sutiksi, kad 13-19m gainiotas variklis tikrai neturės tų 99kW, o bus kažkur kaip minimum 20% mažiau, t.y. kas bus apie 80kW o gal dar ir mažiau. Plius, tvarkingas 80kW variklis važiuos geriau, nei iki tiek damuštas 16V.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias