saulys rašė:Jau turb?t u?knisiu su savo klausimais.
Kurioj vietoj yta tepalo lygio daviklis?
Kaip suprantu, ?jungus degim? nuo jo tur?t? ateit informacija ? prietais? skydel?.
R19 Ph1 1.7 GTX
vidukas rašė:tepalo lygio daviklis yra prie tepalo filtro. pats kei?iau, man taip pat nerod? lygio, pasikei?iau viskas tvarkoj. daviklis kainuoja 30lt. kaune
HoRRoR rašė:Dovydas rašė:Jo ie?kojau ir a?, radau tik sostenoj u? ~200Lt.
tai as gal ir nebeieskosiu man ir be jo vaziuoja o lygi galiu i mechaniniu budu pasitikrint=]
X-Pert rašė:Siuo klausimu galiu pasakyti taip:
Tas kur parodyta rodykle nuotraukoje yra tepalo slegio daviklis. Jei jis pareina tai nerodo ir tepalo lygio, taciau tuo atveju jei jis parejes ir nerodo tepalo lygio, tai kai ijungi degima tepalo slegio lempute nedega. Jei lempute dega ir uzvedus uzgesta, vadinasi su tuo slegio davikliu viskas gerai, tuomet kalta pati tepalo matuokle. ji yra apacioje bloko prie tepalo filtro ( stovi beveik vertikaliai).
X-Pert rašė::)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cia nieks apie rankine matuokle ir nesneka. Jei nezinai tai dar yra ir elektronine matuokle kuri yra elektriskai surista su tepalo slegio davikliu.
X-Pert rašė:Kai ijungi degima tai pas tave tepalo lygi rodo ar ne . jei rodo tai vadinasi yra tepalo matuokle. bent jau man tai neteko matyti reniaus kuriame nerodytu tepalo lygio
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių