Tomukas rašė:Mokejau 60 lt uz srotini, o pasikeiciau per kokias 2 val.Jei noresi galesiu tiksliai pasakyt ka ir kaip daryt kad greiciau butu.
FK. rašė:Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.
Kiek ~ kainuoja ar gal galima ji remontuoti jei leidzia???
random rašė:Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! :D Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.
random rašė:FK. rašė:Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.
Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!!Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.
Romeo rašė:random rašė:Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!!Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.
Vuo pleksne. O man servise pasak? ~350Lt viskas, tai noras at?oko, pu?ia ka?kok? pliusin?s temperat?ros birzgal? ir gerai. Dabar v?l noras po truput? gr??ta Tavo kaina pama?ius
, tik va a? savo R19 ?iandien akum? pa?ad?jau nupirkti, reiks jai palaukti kol v?l busiu geras
UPDATE: nulau?? s?nus temperat?ros reguliavimo ranken?l?, dabar atsuktuv? sugrudus ? nuolau?as tik reguliuot eina. Pataisytum/pakeistum tuo pa?iu? Kiek?
renaldass rašė:random rašė:FK. rašė:Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.
Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!!Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.
o kiek akinuotu 16v?nes nesyla salonas,o slangos karstos.
random rašė:Ok tik laika sutarti reik isanksto, rankenele pakeisim 10 lt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių