Renault 19 su APD: gerai ar blogai?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Renault 19 su APD: gerai ar blogai?

Standartinė Monas_ » Ant, 2004-Sau-06 16:55

Sveiki klubieciai! As esu sviezutelis Renault 19 turetojas. Neperseniausiai nusipirkau R19 90m, 1.7l, su CU, v.c., el. langais, zydra spalva ir automatine pavaru deze. Na uztex cia apie ta mano auto...
Problemytes uzpuole: visu pirma pastebejau kad dingsa tepalas is dezes, greitai nustateme gedima - kaltas tepalo slegio daviklis (pirkti niekur neradau). Va buten apie ji ir noriu paklausti. Kas nutiks jei vaziuosiu be sio daviklio? Ar jis yra kritiskai reikalingas? Automobilis be jo vaziuoja, siek tiek paastrejo pavaru perejimas :( Na jei kas esate susidure su panasia problema arba turite sitoki reikala duokit zinot, labai reikia ziniu apie tai, nes nezinau ka su juo daryt, gal imanoma perdaryti is APD i mechanine? Kiek tai kainuotu ir kas situo uzsiima?
Bet be sito buvo dar ir kitokiu problemu, kaip pvz termostatas, nutrukusi ausinimo skyscio slanga, + reikalingas smulkus vaziuokles remontas... Tikrai turiu pasakyti kad teko truputi nusivilti pirkinuku, guodzia tik nedidele kaina...

Gal kas norite ji pirkti? Parduociau nors ir siandien uz 760 euru, priregistruotas, tik be TA. Pridesiu zieminiu padangu komplekta...

Lauksiu ziniu

Monas_
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Reno » Ant, 2004-Sau-06 17:15

Galima perdaryti i mechanine tik noro reikia ir kazkiek litu pavaru dezei...
turiu ir myliu R5 GT Turbo.
Vartotojo avataras
Reno
Draugas

Standartinė Marius » Ant, 2004-Sau-06 17:40

Automatas kainuoja gi brangiau uz mechanine, tai gal geriau parduoti
Toyota Corolla D4D
BMW 530d E39
VW Golf MK6
8-610-12735
Vartotojo avataras
Marius
Narys

Standartinė Tomukas » Ant, 2004-Sau-06 18:50

Tik kam parduot?
Nes kai as vaziavau savo pirkt, tai mane is kart perspejo, kad ismiasciau is galvos mintis apie automata, nes dar nemoka Renault ju gaminti. :)
Nors gal nupirks koks dede savo zmonelei...
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

jo....

Standartinė Monas_ » Ant, 2004-Sau-06 23:19

Nu ka aciu uz paguoda, kaip supratau esu labai graziai isdurtas :)
Jei mano APD uzsilenks kada nors ( o as nabejoju kad taip tikrai bus) as jums pranesiu :), o seip jei zinot kam reikia veikiancios APD tinkancios i R19 praneskit man i meila monas_@sala.lt , buciau dekingas. Turbut pats protingiausias dalykas butu ismontuoti ir parduoti automatine pavaru deze ir uz gautus pinigelius dar siek tiek dametus isikalti paprasta.

Nezinau mieli klubieciai ar jus labai supyksite uz tokisu zodzius taciau as pasakyt galiu is savo patirties: su Opeliu pravazinejau 7 menesius (kol neivyko labai kvaila avarija, del kurios as buvau nekaltas) ir jis nei karto nemate servizo, visas detales ant kiemo pasikeisti visiskai imanoma, net varikli :), o apie RENAULT galiu kol kas pasakyti tik tiek - RENAULT = GAVNO. Zinoma cia mano, nusivylusio r19 zmogelio nuomone, bet manau kad net jusu tarpe atsiras norinciu man pritarti. Taigi jei kas kada noresit pamainyti Opeliuka koki i R 19 parneskit, su mielu noru tai padarysiu:)

p.s. nusivyles visiskai... sorry uz tokias kalbas, nieko asmenisko :)
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Re: jo....

Standartinė Egidijus » Tre, 2004-Sau-07 08:31

Monas_ rašė:Nezinau mieli klubieciai ar jus labai supyksite uz tokisu zodzius taciau as pasakyt galiu is savo patirties: su Opeliu pravazinejau 7 menesius (kol neivyko labai kvaila avarija, del kurios as buvau nekaltas) ir jis nei karto nemate servizo, visas detales ant kiemo pasikeisti visiskai imanoma, net varikli :), o apie RENAULT galiu kol kas pasakyti tik tiek - RENAULT = GAVNO. Zinoma cia mano, nusivylusio r19 zmogelio nuomone, bet manau kad net jusu tarpe atsiras norinciu man pritarti.

Aha. As pritariu. Buvau taip pat nusivyles labai savuoju R19. Bet, sukisus kruva babkiu, dabar jau kokius 2 metus jis rieda praktiskai nekeldamas jokiu problemu. Atidaviau ji zmonai, o pats kazkodel nusipirkau Laguna... ir taip pat gera pusmeti kisiau pinigus. :D Taigi zinok. Jei tu jo per savaite neparduosi - tau sakes. :D Renault yra liga. :D
Egidijus
Renault Laguna V6,
Renault 19 Chamade TXE
Vartotojo avataras
Egidijus
Stebetojas

Standartinė Reno » Tre, 2004-Sau-07 09:35

Na nusivilti nereikia - tiesiog gera pamoka, kad perkant auto reikia ji gerai patikrinti ir iskarto paskaiciuoti kiek reikes sukisti iskarto, kad nereiktu po to skaiciuoti ir uzgalvos susiemus apie zOpeli galvoti...
Beje, kas tau pasake, kad automatui visai kaput? Gal ten imanoma koki guoli pakeisti ir viskas ciki (as aisku tame nieko nesuprantu)? Beje, mechanine greiciu deze manau rastum uz koki 100 Lt. Na ga kiek ir daugiau, bet nelabai. O jei pats tepaluotis pavasari nebijosi, didesniu papildomu islaidu nereikes. Je tavo deze dar kiek normali, tai ziurek pardaves nusipirksi mechanine. Siaip seniau skelbimuose ejo, kad perka APD uz 400Lt. Dabar kiek kainuoja tikrai nezinau...
Taip kad nenusivilk...
Vartotojo avataras
Reno
Draugas

Standartinė WhyDoes » Tre, 2004-Sau-07 10:57

Nu ka, ash tai i savo renuske sukisau tiek babakiu, kad galejau ishkart nusipirk dvi r19... Turbut ish tos r19 kuria pirkau tai nedaug kas ir beliko ;-) Nu bet ka padarysi, tox jeu tas gyvenimas. Naujausias remontas buvo greiciu dezes ir sankabos keitimas... vienas is brangesniu remontu... Apie 1000lt ;-) taip kad tikrai pries perkant reik pagalvot gerai 8) gud lak
1,7 mono 91'
SKC 706
Vartotojo avataras
WhyDoes
Draugas

Standartinė random » Tre, 2004-Sau-07 11:31

Reno rašė:Na nusivilti nereikia - tiesiog gera pamoka, kad perkant auto reikia ji gerai patikrinti ir iskarto paskaiciuoti kiek reikes sukisti iskarto, kad nereiktu po to skaiciuoti ir uzgalvos susiemus apie zOpeli galvoti...
Beje, kas tau pasake, kad automatui visai kaput? Gal ten imanoma koki guoli pakeisti ir viskas ciki (as aisku tame nieko nesuprantu)? Beje, mechanine greiciu deze manau rastum uz koki 100 Lt. Na ga kiek ir daugiau, bet nelabai. O jei pats tepaluotis pavasari nebijosi, didesniu papildomu islaidu nereikes. Je tavo deze dar kiek normali, tai ziurek pardaves nusipirksi mechanine. Siaip seniau skelbimuose ejo, kad perka APD uz 400Lt. Dabar kiek kainuoja tikrai nezinau...
Taip kad nenusivilk...

Na man atrodo tik deze nesibaigs, gali pusasiai netikti, sankaba, beje pedalai, svirtis, troseliai....
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Reno » Tre, 2004-Sau-07 11:38

Nesibaigs, bet pedalus ir svirti tai kelis uz litus is tokio Random :lol: galima paimti, kur jis des juos - jauciu stovi ir rusija :lol:
Pusasiai greiciausia eis.
Siaip Irmantas su Deilu tokia akcija vienam R19 dare, tai galetu daugiau pakonsultuoti...
Paskutinį kartą redagavo Reno Tre, 2004-Sau-07 15:32. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Reno
Draugas

Standartinė Irmantas » Tre, 2004-Sau-07 15:28

Padaryti R19 is automato i mechanine ne taip ir sunku.
Reikalingos detales:
Mechanine pavaru deze
smagratis
sankabos komplektas
sankabos trosas
pedalai su lizdu
pavaru perjunimo svirtis su trauke
truputi pasikrapstyt prie elektros
Visos reikalingos skyles ir tvirtinimai kebule yra.
o uz gera automatine deze drasiai gali gaut 800litu.
Alytus, Normandie-Neman
Renault Sport Team Spirit cycle 2006
Renault Scenic II 1.6 16V
Vartotojo avataras
Irmantas
Draugas

Standartinė Tomukas » Tre, 2004-Sau-07 20:21

Manyciau kad dar pusasiuku reikia,bet gal klistu.Audomatas dazniausiai didesnis uz mechanine deze buna.
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Klausimas Irmantui

Standartinė Monas_ » Tre, 2004-Sau-07 21:45

Irmantai, o tu gal darei tokia operacija su kokiu nors r19 ? Kiek tau tas malonumas kainavo?

Ir mieli kolegos kaip manot ar verta parduoti sitoki masiniuka uz 700 euru? Stovis tikrai neblogas jo, tik APD. Padekit apsispresti...
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Re: Klausimas Irmantui

Standartinė Reno » Ket, 2004-Sau-08 08:44

Monas_ rašė:Irmantai, o tu gal darei tokia operacija su kokiu nors r19 ? Kiek tau tas malonumas kainavo?

Ir mieli kolegos kaip manot ar verta parduoti sitoki masiniuka uz 700 euru? Stovis tikrai neblogas jo, tik APD. Padekit apsispresti...

Operacija buvo daryta 92 m. naujasnei Chamadei... Tai vyko pries 2 metus. Gerai kiek pamenu jie tada su Deilu babkiu pasidare... Pirko biski aprinkta be sugedusios APD ir kadangi didziaja dali daliu turejo, tai jiems vienas juokas pasitepaluoti buvo. As ir savo trigrasi i darbus buvau ikises...
Vartotojo avataras
Reno
Draugas

Standartinė random » Ket, 2004-Sau-08 10:09

Irmantas rašė:Padaryti R19 is automato i mechanine ne taip ir sunku.
Reikalingos detales:
Mechanine pavaru deze
smagratis
sankabos komplektas
sankabos trosas
pedalai su lizdu
pavaru perjunimo svirtis su trauke
truputi pasikrapstyt prie elektros
o uz gera automatine deze drasiai gali gaut 800litu.

Konsultuoju, pas mane:
Mechanine pavaru deze 200 lt
smagratis koks nezinau turbut 0 lt
sankabos komplektas 150
sankabos trosas 20
pedalai su lizdu 20
pavaru perjunimo svirtis su trauke 20
truputi pasikrapstyt prie elektros ~
NA VISO: 380 lt :D
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Reno » Ket, 2004-Sau-08 10:12

Siaip pasumavus tavo skaicius gaunasi 410, bet kaip klubieciui pas tave nuolaida - 30 Lt. :lol:
Vartotojo avataras
Reno
Draugas

Standartinė Monas_ » Ket, 2004-Sau-08 14:06

O kaip gerai:) tik va beda as Siauliuose gyvenu :) Ir dabar per salta kad garaze neapsildomam APD operacijas atlikineti :) Taigi as kol kas bandysiu ja kam nors parduoti, o jei niekas nesusigundys tada pavasari tex tai p[adaryti. Kol kas jis puikiai vaziuoja ir su automatu:)

Aciu uz viska kolegos
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Irmantas » Pen, 2004-Sau-09 17:06

Tomukas rašė:Manyciau kad dar pusasiuku reikia,bet gal klistu.Audomatas dazniausiai didesnis uz mechanine deze buna.

Pusasiai tokie patys,bent jau 1,7 matarui.
Alytus, Normandie-Neman
Renault Sport Team Spirit cycle 2006
Renault Scenic II 1.6 16V
Vartotojo avataras
Irmantas
Draugas

Standartinė pjooklas » Ant, 2004-Rgp-24 20:26

Turiu 1990m. 1721 automata. Dezes tipas MB3-003(jei ka sako). Tai kiek man dabar ~kainuotu pasikeist i mechanine. Su ir be darbu kainos. O gal kas nors is jusu galetu man padeti? :))
Is anxto thnx.
+37060073938
Vartotojo avataras
pjooklas
Stebetojas

Standartinė Monas_ » Tre, 2004-Rgp-25 14:58

pjooklas rašė:Turiu 1990m. 1721 automata. Dezes tipas MB3-003(jei ka sako). Tai kiek man dabar ~kainuotu pasikeist i mechanine. Su ir be darbu kainos. O gal kas nors is jusu galetu man padeti? :))
Is anxto thnx.

Manau kad dabar realios tokiu darbu kainos butu tokios:
pirmiausiai reikalingos dalys mecahnine pavaru deze (apie 150Lt), pedalai (apie 30Lt), sankabos trosas (apie 30Lt) sankabos diskas su diskatoriumi (net neisivaizduoju kiek gali kainuot senas komplektas, naujo komplketo kaina butu koki 450Lt), isminimo guolis (naujas 32Lt), 3litrai tepalo (apie 30Lt) + reikes truputi perdarineti laidus, tai geriausiai butu visi laidai po kapotu esantys su visu kompu butu is viso navarotas. Kai viska turi reikia susirasti auksaranki meistriuka ir sumoketi jam teks manau koki 200Lt (+/-) ir po paros laiko praktiskai (gal ir greiciau) galima ramiai startuoti i trasa. Taigi viso gaunasi apie kokius 500Lt, o jei deze ne visai numirusi ja parduosi kam nors ir gausi apie 200Lt dar tai susitaupo gerokai.
pavaru deze su iminimo guoliuku turiu, jei domina skambink mob.: 861699438
Kaišiadorys
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Espace 2.0dci 127kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | https://www.monas.lt
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Ged@s » Tre, 2004-Rgp-25 15:39

:twisted:
3 litr tepalo - 30 lt :?:

sake vienas nusimanantis - GTM lygtais - ir as linkes juo tiket - kad i greiciu deze TIK gamintojo rekomenduota tepala reik pilt - siuo atveju lygtais pilna sintetika tranself - o i deze telpa pagal popierius 3,3 litro, o tas tepaliuks kainuoja 1 litras apie 50 lt :arrow: taigi turim vien ant tepalu apie 150 lt :twisted:

uzpylus mineralke 1litr/10lt galima veliausiai po pusmecio laukti totalaus greiciu dezes pabyrejimo :idea: tuo as beveik tikras
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Re: jo....

Standartinė afu » Tre, 2004-Rgp-25 17:21

Monas_ rašė: Nezinau mieli klubieciai ar jus labai supyksite uz tokisu zodzius taciau as pasakyt galiu is savo patirties: su Opeliu pravazinejau 7 menesius (kol neivyko labai kvaila avarija, del kurios as buvau nekaltas) ir jis nei karto nemate servizo, visas detales ant kiemo pasikeisti visiskai imanoma, net varikli :), o apie RENAULT galiu kol kas pasakyti tik tiek - RENAULT = GAVNO. Zinoma cia mano, nusivylusio r19 zmogelio nuomone, bet manau kad net jusu tarpe atsiras norinciu man pritarti. Taigi jei kas kada noresit pamainyti Opeliuka koki i R 19 parneskit, su mielu noru tai padarysiu:)

p.s. nusivyles visiskai... sorry uz tokias kalbas, nieko asmenisko :)

hehe tu ne vienas,as taip pat nusiviles,nusibodo babkes i ta **** kist.
jau tiek kista kad uz tas babkes buciau kokia tvarkinga masina pasimes ir vazinejes davolnas,ar tai butu bmw koks mazas ar golfas3ias ar tas pats opelis vectra kokia. nu bet turiu ir nieko negaliu padaryt,nes kol kas pajamos neleidzia keisti,nes jei savaja parduociau tai gauciau tikrai nedaug... net ant vectros geros neuztektu ;]

guodzia tik vienas dalykas r19 grazi masina(paliginus su kitom masinom tu paciu metu) ar tai butu ph1 ar ph2 jei tvarkinga isore. va i savaja pro langa ziuriu tai malonu ziureti,tik kai arciau prieini RUUUUDDYYYYS lenda :evil:
afu

Standartinė Sparc » Tre, 2004-Rgp-25 19:07

Teisingai, parduokit savo renukus, rudijancius, nestandartinius, nuolat gendancius ir pirkit standartines vokiskas auto, niekad nerudyjancias (ypac Opelius) ir niekad negendancias. :wink: Sekmes :!:
R19 1993m.
PhII 1.7 RT
Life's a journey, not a destination
Vartotojo avataras
Sparc
Draugas

Standartinė Odesa » Tre, 2004-Rgp-25 19:59

O taip. Pirkit vokiskas ir pradekite deti i jas guolius po 5 Lt ir granatas po 50 lt. :wink:
Ir taip kas kelis menesius.
Vat neseniai pasikeiciau paskirstymo dirzeli su 2 guoliais kaina -200 lt
taip pat galinius guolius po 95 lt.
Na bet dabar kaip ir zadu vel vaziuoti kokius 2 metus. Na gal deze mirs, bet ka padarysi nieko nera amzino.
Kaunas
Bordo Megane,
Mk5 RS2000
Vartotojo avataras
Odesa
Narys

Standartinė Marius » Ket, 2004-Rgp-26 07:13

Odesa rašė:O taip. Pirkit vokiskas ir pradekite deti i jas guolius po 5 Lt ir granatas po 50 lt. :wink:
Ir taip kas kelis menesius.
Vat neseniai pasikeiciau paskirstymo dirzeli su 2 guoliais kaina -200 lt
taip pat galinius guolius po 95 lt.
Na bet dabar kaip ir zadu vel vaziuoti kokius 2 metus. Na gal deze mirs, bet ka padarysi nieko nera amzino.

Nusipirksi BMW ir desi originalias detales ir laikys tikrai ilgiau nei R19, zinoma detaliu kainos irgi bus ne po 5Lt.
Toyota Corolla D4D
BMW 530d E39
VW Golf MK6
8-610-12735
Vartotojo avataras
Marius
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių