Gal kas ardete peciuka ir zino ~kaina

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Gal kas ardete peciuka ir zino ~kaina

Standartinė FK. » Tre, 2003-Gru-31 10:10

Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.
Kiek ~ kainuoja ar gal galima ji remontuoti jei leidzia???
Vartotojo avataras
FK.
Draugas

Standartinė Irmantas » Tre, 2003-Gru-31 10:39

Peciuko kaina +-apie 50lt
Tvarkymo jei niekada to nedares visai dienai uzteks.
Kur radiatorius tvarko kazkada klausiau,tai nelabai apsiima jie ta "radiatoriuka" tvarkyt,nes neaisku kiek laikys ir jeigu po to vel puse paneles lupt :(
Alytus, Normandie-Neman
Renault Sport Team Spirit cycle 2006
Renault Scenic II 1.6 16V
Vartotojo avataras
Irmantas
Draugas

Standartinė Tomukas » Tre, 2003-Gru-31 19:41

Mokejau 60 lt uz srotini, o pasikeiciau per kokias 2 val.Jei noresi galesiu tiksliai pasakyt ka ir kaip daryt kad greiciau butu.
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė renaldass » Ket, 2004-Sau-01 02:09

Tomukas rašė:Mokejau 60 lt uz srotini, o pasikeiciau per kokias 2 val.Jei noresi galesiu tiksliai pasakyt ka ir kaip daryt kad greiciau butu.

o gal zinai kaip prieiti prie 16v slangu peciukui atsukti?pas mane nekaip sila,tai itariu reiks praplauti kokiu sudu.
renaldass

Standartinė Tomukas » Ket, 2004-Sau-01 16:16

Nezinau.Pas mane 1,8.16 nemaciau tikslai tos vietos.O niekaip nesigauna su kardaneliais ir prailgintuvu ant terksles?
Gali praplauti.Tai gali pradet leisti.Nes jeigu kur yra maza skylute ar tarpelis peciuke,jis gali dabar pradet leisti, nes ta vieta praplauna ir skyle isvalo.O praploveja gera paimk, brangesni.Ir ten raso kad plaut reikia ant laisvu apsuku palikus - nieko taip nepraplauna.
Zodziu:
1.Atausini garai varikli,ijungi pilnai peciuka kad siltu,nupyli skysti.
2.Ipili paprasto vandens su praploveju.Uzvedi.Ziuri lygi.Jei reikia dapili.Kai gerai isila, palaikai apie 3000 aps/min kokiu 10 min.Tada pasikelia buza visa nuo sieneliu.
3.Vel ATAUSINI varikli,ipili vandens paprasto, be nieko, vel vedi.Kad praskalautu sistema.Vel atausini ir nupili.
4.As atjungiau zarnas virsutine ir apatine nuo radiatoriaus,atskirai gali tada praslalaut radiatoriu,analogiskai varikli.Kai pamatai kad jau isbega svarus vanduo,gali nupilti viska pilnai,suverzti zarnas ir pilti destiluota vandeni su antifrizu.Po to nuorini ir laimingo kelio. :)

PO SAVO PLOVIMO PASIKEICIAU PECIUKA,nes leist pradejo del auksciau minetos priezasties. :)
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė random » Pir, 2004-Sau-05 09:40

Tomukas rašė:Mokejau 60 lt uz srotini, o pasikeiciau per kokias 2 val.Jei noresi galesiu tiksliai pasakyt ka ir kaip daryt kad greiciau butu.

Na ir duoti, gal kokius 5 kartus keiciau ir vistiek mums su Dinia kokias 3-4 valandas uzima. :D
Vartotojo avataras
random
Narys

Re: Gal kas ardete peciuka ir zino ~kaina

Standartinė random » Pir, 2004-Sau-05 09:42

FK. rašė:Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.

Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! :D Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Tomukas » Pir, 2004-Sau-05 19:20

Jus su dinia tikriausiai alu gurksnodami keiciat... :)
Gerai,tyliu, a to detales man pabrangs... :lol:
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė random » Ant, 2004-Sau-06 12:36

Nepabrangs, bet alaus reiks atve?ti :D :D :D
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Vikis » Ant, 2004-Sau-06 13:03

Sveiki, noreciau paklausti ir kiek tie jusu "srotiniai" peciukai uz 60lt.laiko...?Naujas kainuoja 158lt.(VALEO originalus) arba 142lt.(MAGNETTI MARELLI), gal sakyciau geriau nauja nusipirkt...
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Romeo » Tre, 2004-Sau-07 11:57

random rašė:Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! :D Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.

Vuo pleksne. O man servise pasak? ~350Lt viskas, tai noras at?oko, pu?ia ka?kok? pliusin?s temperat?ros birzgal? ir gerai :). Dabar v?l noras po truput? gr??ta Tavo kaina pama?ius :), tik va a? savo R19 ?iandien akum? pa?ad?jau nupirkti, reiks jai palaukti kol v?l busiu geras :)

UPDATE: nulau?? s?nus temperat?ros reguliavimo ranken?l?, dabar atsuktuv? sugrudus ? nuolau?as tik reguliuot eina. Pataisytum/pakeistum tuo pa?iu? Kiek?
Romeo

Standartinė renaldass » Tre, 2004-Sau-07 18:48

random rašė:
FK. rašė:Gal kam teko savo jegomis keisti peciuka ir gali mazdaug nusvieti kas laukia. Kiek ~laiko reikia skirti ir kiek salono isdraskyti.

Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! :D Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.

o kiek akinuotu 16v?nes nesyla salonas,o slangos karstos.
renaldass

Standartinė Tomukas » Tre, 2004-Sau-07 20:15

Man atrodo toks pat v peciukas.O siaip galiu paziuret tiksliai darbe.
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė random » Ket, 2004-Sau-08 10:05

Romeo rašė:
random rašė:Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! :D Gana sudetingas keitimas, yra niuansu, jei noresi papasakosiu.

Vuo pleksne. O man servise pasak? ~350Lt viskas, tai noras at?oko, pu?ia ka?kok? pliusin?s temperat?ros birzgal? ir gerai :). Dabar v?l noras po truput? gr??ta Tavo kaina pama?ius :), tik va a? savo R19 ?iandien akum? pa?ad?jau nupirkti, reiks jai palaukti kol v?l busiu geras :)

UPDATE: nulau?? s?nus temperat?ros reguliavimo ranken?l?, dabar atsuktuv? sugrudus ? nuolau?as tik reguliuot eina. Pataisytum/pakeistum tuo pa?iu? Kiek?

Ok tik laika sutarti reik isanksto, rankenele pakeisim 10 lt.
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė random » Ket, 2004-Sau-08 10:12

renaldass rašė:
random rašė:

o kiek akinuotu 16v?nes nesyla salonas,o slangos karstos.

Jei peciukas tiks tai tas pats.
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Romeo » Pen, 2004-Sau-09 12:12

random rašė:Ok tik laika sutarti reik isanksto, rankenele pakeisim 10 lt.

Oki, pranesiu per pm kai susikaupsiu
Romeo

Standartinė ALUS » Ant, 2004-Lie-20 23:20

klausimukas man kilo:
pries koki menesi radau antifryzo balute po gazo pedalu, lyg ir peciukas leistu, bet daugiau nieko!!! viena maza balute ir per menesi vazinejimo daugiau ne laso antifryzo salone, peciukas syla normaliai viskas ciki.
is kur tas antifryzas galejo po gazo pedalu atsirasti :?:
juk negali peciukas pats susitaisyti, jei jau karta balute padare :)
R19 Ph II 1.9TD, violetinis
UVT 541
Vartotojo avataras
ALUS
Draugas

Standartinė random » Šeš, 2004-Lie-24 20:43

Negali, bet antifrizas ir nedziusta, taip kad jei seniai peciukas leido ir labai mazai tai ir susidaro balute.
R19 klubo narys - random
Tel. 861429853
Vartotojo avataras
random
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių