Blogai syla salonas

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Blogai syla salonas

Standartinė irmus » Tre, 2004-Rgs-29 08:08

Turiu tokia beda jau 3 metai. Blogai syla salonas jeigu lauke temperatura apie 0 tai dar nieko kenteti galima, bet jeigu apie -5 masina syla kokia 15 minuciu po to pradeda pusti salta ora o jeigu jau lauke -15 tai isvis nesyla. Dariau praplovima, pyliau specialu skysti i antifryza nepadejo. Gal kas nors buvo susidures su tokia problema ir kam pavyko pasalinti tokia problema.Dekui uz rimtus atsakymus........
Vartotojo avataras
irmus
Naujokas

Standartinė random » Tre, 2004-Rgs-29 08:20

atidziau pasiskaityk foruma
R19 klubo narys - random
Tel. 861429853
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė irmus » Tre, 2004-Rgs-29 08:23

Bet tokios situacijos as neradau kad kam nors taip butu
Vartotojo avataras
irmus
Naujokas

Standartinė Kris » Tre, 2004-Rgs-29 08:24

A? ?? savaitgal? susitvarkiau (toki? pat problem? tur?jau) - pasirodo i?vis nebuvo termostato :lol: , bei pe?iukas su skylute buvo :) - pakei?iau pe?iuka ir ?sid?jau termostat? - dabar net per?ilta:)
Vartotojo avataras
Kris
Draugas

Standartinė irmus » Tre, 2004-Rgs-29 09:02

O kuriu metu pas tave masina ir kokia kubatura? Dabar as neuzsikises jokio popieriaus us peciaus tai ant daciko rodo kad vanduo ikaites tik iki pirmos padalos.
Vartotojo avataras
irmus
Naujokas

Standartinė Kris » Tre, 2004-Rgs-29 09:20

93m., 1.8
Pas mane irgi vasara pakildavo daciko rodykle ir auksciau nei viena padala (ypac pastovejus ant saules, o po to kamsti) :D , bet dabar kai atveso, temperatura nepakildavo auksciau kaip iki pirmos padalos.
Vartotojo avataras
Kris
Draugas

Standartinė > » Tre, 2004-Rgs-29 09:31

Kris rašė:i?vis nebuvo termostato

Tai gal ir peciuko nereikejo keist. Tokia beda buvo nutikusi ir man. Del nesylancio peciuko vaziuojant nusprendziau pasikeisti termostata. Termostato vietoj radau apvalu O. Istacius i O mechanizma ziema prapuole. O del Taskento as ne pries. Kaip sako senoliai:
"Siluma kaulu nelauzo." :wink:
Vartotojo avataras
>
Draugas

Standartinė irmus » Tre, 2004-Rgs-29 09:45

Termostatas stovi kiek zinau po paskirstytojo dangteliu? As paziurejau masinoje slanga ten ateina bet ar pats termostatas yra nezinau reikes paziureti. Dekui uz atsakymus!!!!!!!
Vartotojo avataras
irmus
Naujokas

Standartinė vjck » Tre, 2004-Rgs-29 11:43

Kris rašė:93m., 1.8
Pas mane irgi vasara pakildavo daciko rodykle ir auksciau nei viena padala (ypac pastovejus ant saules, o po to kamsti) :D , bet dabar kai atveso, temperatura nepakildavo auksciau kaip iki pirmos padalos.
Sitas dalykas man net idomus, neseniai irgi susitvarkiau, savo sildyma, ir daba temperatura irgi laikos prie pirmos padalos, hmm net keista, nes seniau visalaik ties antra svyruodavo, manau sistema kalta buvo. Geras dalykas tas, kad dabar masinos mataras nekaista ilgiau pastovejus ir nepuola kuleris jo vesinti, pirmiau tai net uzknise buvo tas dalykas, stovi prie svesaforo ir vesina. Vienas is klubieciu buvo daugiau ta tema parases nenorejau tiket, bet isitikinau, kad neturi taip kaisti!
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė Kris » Tre, 2004-Rgs-29 12:32

Peciuka keist reikejo, nes idejus termostata pradejo labai rasoti langai (tokiu riebiu nesti - antifryzu - kaip man paaiskino)
Vartotojo avataras
Kris
Draugas

Standartinė Donato » Ket, 2004-Rgs-30 14:28

Paaiskinkit del temperaturos. Pas mane visada vaziuojant kai normaliai uzkaista rodo ant antros rodykles, o kai pastoviu prie sviesoforo tai uzkila vos ne iki maksimumo, bet ventiliatorius negirdejau kad kada isijungtu, tas pats buvo ir vaziuojant autostrada ilga atstuma temperatura laikesi virs antros padalos palei max, ivaziavus i miesta kai nukrito apsukos, temp, gryzo i normalia padeti ant antros padalos, o jus sakot kad ji turi buti isvis ant pirmos padalos :shock: , ar cia termostatas grybauja ar kas, ar gal ventiliatoriaus problema?
P.S. antifrizo norma pas mane visada.
Turejau Renault 19 Balta gulbe;
Dabar Lancia Dedra 1,6 i.e.
Vartotojo avataras
Donato
Draugas

Standartinė P?V?Z » Ket, 2004-Rgs-30 15:30

Donato,
Nujauciu- taip ir turi buti. Man taip pat, ventiliatorius isijungia itin retai, tik per didelius karscius letai pavaziavus 2-3 saiba kokiu lauko keliuku. Po autostrados ivaziavus i miesta irgi rodykle uzkyla viena padala, bet ventiliatorius dar miega.
Siaip daznai grybauja termometrai, pernelyg tiketi jais neverta. variklis neperkaista- ir tvarkoj.
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 5 svečių