Vitold rašė:nusipirkau as sau 19. Isvaziavau ant zvirkelio , ir vos neuzsimusiau . Labai ja meto po kelia . kas gal zino del ko gali but toks bajeris . bet nesioje ne gala , o preki .ir dar jeskau benzobako dangteli baltos spalvos.
Vitold rašė:as pries tai tureijau mazda tai su ja 140 po zvirkieli duodavau . o su renium tik 80 ir ji jau meto po visa kielia cia ne del minkstumo kaskas pakaboj negerai ?
Vitold rašė:as pries tai tureijau mazda tai su ja 140 po zvirkieli duodavau . o su renium tik 80 ir ji jau meto po visa kielia cia ne del minkstumo kaskas pakaboj negerai ?
Edvis rašė:Vitold rašė:as pries tai tureijau mazda tai su ja 140 po zvirkieli duodavau . o su renium tik 80 ir ji jau meto po visa kielia cia ne del minkstumo kaskas pakaboj negerai ?
Jei turejei 626, tai visu pirma cia visai skirtingos masinu klases, o antra nemoki vaziuot geriau nevaziuok. o vazineja tai del galines pakabos, siaip galas nueidineja, o ne priekis. Jei priekis eina tada tikrai pakaba ziurekis, gal amortikai mire. O apskritai smagiai ji zvyrkeliu plaukia, kas su manim vaziavo gali patvirtinti soniniam slydimui tinka
Edvis rašė:Vitold rašė:as pries tai tureijau mazda tai su ja 140 po zvirkieli duodavau . o su renium tik 80 ir ji jau meto po visa kielia cia ne del minkstumo kaskas pakaboj negerai ?
Jei turejei 626, tai visu pirma cia visai skirtingos masinu klases, o antra nemoki vaziuot geriau nevaziuok. o vazineja tai del galines pakabos, siaip galas nueidineja, o ne priekis. Jei priekis eina tada tikrai pakaba ziurekis, gal amortikai mire. O apskritai smagiai ji zvyrkeliu plaukia, kas su manim vaziavo gali patvirtinti soniniam slydimui tinka
r 16v geriau laiko kelia negu paprasta . o pas mane mazda 323 ir inai daug geresne turi pakaba negu renuske tik salonas netoks grazusAudrius rašė:Ne tu vienas gali patvirtinti isvadas apie edviKai turejau 16v zvyrkeliu varydavau koki 120 be problemu jokio metymo nieko, nu aisku zvyrkelis zvyrkeliui nelygus
Vilkas rašė:nu as 160 zvirkeliu lekiau![]()
nu buvau truputuka ikales![]()
tai va nezinau kuo ten butu baigiasi bet kai mane metyt pradejo reiskia as pradejau vaira sukioti i viena i kita puse jau ir pavargt pradejau, nezinau kuo butu baigiasi mano sukinejimasis, bet keleivio nervai neislaike ir vis rancnyka uztrauke.
nu kai dulkes nusedo : sikna griovi buvo, priekis ant zvirkelio. nu tada uzvedziau masina ir nuvaziavau toliau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių