Turiu por? klausim?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Turiu por? klausim?

Standartinė Ritzis » Pen, 2004-Rgp-27 12:21

1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?

2. Kiek atmosferu turi buti padangose?
Vartotojo avataras
Ritzis
Stebetojas

Re: Turiu por? klausim?

Standartinė Ged@s » Pen, 2004-Rgp-27 12:28

Ritzis rašė:1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?

1. cia kiekvienai masinai individualiai - ziurek, jei neperkaitineja, periodiskai vaziuojant vis biski pakrenta zemyn, paskui vel uzkyla, vel pakrenta - tai viskas ok

2. visose padangose 1.8 - 1.9 atm. jei nori vaziuot ekonomiskiau, gali po 2.0 pust. bet ne daugiau - ner reikalo.
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė ghetto » Pen, 2004-Rgp-27 12:53

Geds rašė:
Ritzis rašė:1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?

1. cia kiekvienai masinai individualiai - ziurek, jei neperkaitineja, periodiskai vaziuojant vis biski pakrenta zemyn, paskui vel uzkyla, vel pakrenta - tai viskas ok

2. visose padangose 1.8 - 1.9 atm. jei nori vaziuot ekonomiskiau, gali po 2.0 pust. bet ne daugiau - ner reikalo.

Nu's labai drasus teiginys del padangu slegio ;-) Padangu tai daugybe juk yra ...
Kill'em all
/ Kaunas / Cherry-Red R19 / 1993 / 1721 cm^3 /
LPG Powered / http://melagis.us/~ghetto/r19/
Vartotojo avataras
ghetto
Draugas

Standartinė GTM » Pen, 2004-Rgp-27 12:57

ghetto rašė:
Geds rašė:

Nu's labai drasus teiginys del padangu slegio ;-) Padangu tai daugybe juk yra ...

jo.. pvz as pas save 2.6 - 3 atmosferas puciu :)
Renault 19 phase II 16V cabrio melyna - PARDUOTA :(

'02 Volkswagen Passat 2.5 V6 TDI
BBB 010

Yamaha YZF-R6 irgi melyna
903 AV - - PARDUOTA :(

+370 689 45000
Vartotojo avataras
GTM
Narys

Standartinė Ged@s » Pen, 2004-Rgp-27 13:38

nu kas del GTM tai aisku - tokio zemo profilio padangos...

jei su fura vazinesi, tai ten chebra 10 atm puciasi :D

bet kadangi cia R19 clubas, o radikalesniu matmenu ratlankius nei 17'' turbut nelabai uzdesi, tai galim padaryt reziume:

13'' - 14'' 1.8 - 1.9 atm
14''- 15'' 1.9 - 2.1 atm - tikrai nereik daugiau, kam dauzyt padangas?
16'' - 17'' 2.6 - 3.0 atm - jei gaila lietiaku ir negaila paties kebulo

plius pagal poreikius:
jei nori vaziuot minksciau, nors ne taip ekonomiskai - puti maziau
jei reik ekonomiskiau arba stabiliau - iputi daugiau
ziema galima minksciau, kad is pusniu geriau kabintu...
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė Monas_ » Pen, 2004-Rgp-27 13:51

Kiek teko girdet man tai normaliausias spaudimas normalioms padangoms yra 2.2 atmosferos. Jei padangos spaudimas (kalbu apie pvz. 175/70 r13) nesiekia 2 atmosferu matosi kaip padanga yra pasiplojusi ir manau kad tai negerai. Todel pas mane ant galo yra po 2.2 o prieki 2.5 nes apkrova didesne. Vaziuoja normaliai atrodo...
Kaišiadorys
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Espace 2.0dci 127kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | https://www.monas.lt
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė P?V?Z » Pen, 2004-Rgp-27 14:17

Monas_ rašė:Kiek teko girdet man tai normaliausias spaudimas normalioms padangoms yra 2.2 atmosferos. Jei padangos spaudimas (kalbu apie pvz. 175/70 r13) nesiekia 2 atmosferu matosi kaip padanga yra pasiplojusi ir manau kad tai negerai. Todel pas mane ant galo yra po 2.2 o prieki 2.5 nes apkrova didesne. Vaziuoja normaliai atrodo...

Jei padangos ziemines- tikrai taip- 2,2. As irgi tiek puciu (jomis vazineju kiaurus metus) :wink: Nors isties slegis dar priklauso nuo masinos mases, kadangi R19 gan lengva...
Manuale kiek pamenu 2,0 prieky ir 1,8 gale, bet pilnai ikrovus jau visose 2,2. Nors negarantuoju (teko vartyt, bet savo neturiu).
Tolimoj kelionej plentu neblogai yra ipusti po 0,3-0,5 daugiau normos- rieda maloniau ir ekonomiskiau :wink:
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Standartinė Ritzis » Pen, 2004-Rgp-27 17:06

Aciu uz atsakymus.
Vartotojo avataras
Ritzis
Stebetojas

Standartinė Vikis » Pen, 2004-Rgp-27 17:13

Pas mane preiki ir gale po 2.2, biskeli gal ir bilda. O va kai vaziavau i pajuri ir prisivariau po 2.5, o tada tai jau jautesi, kad su vezimu,beveik, vaziuoji, menkiausia idubima jauti. Kaip ten GTM-as su 2.6 vazineja, neisivaizduoju.
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Tomukas » Pen, 2004-Rgp-27 22:09

Vikis rašė:Pas mane preiki ir gale po 2.2, biskeli gal ir bilda. O va kai vaziavau i pajuri ir prisivariau po 2.5, o tada tai jau jautesi, kad su vezimu,beveik, vaziuoji, menkiausia idubima jauti. Kaip ten GTM-as su 2.6 vazineja, neisivaizduoju.

Kaip pensininkas. :lol:

O del padangu slegio jau diskutuota - tiek kiek reikalauja gamintojas atitinkamo dydzio padangoms.
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė Vitold » Pen, 2004-Rgs-03 09:25

normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .
Vartotojo avataras
Vitold
Stebetojas

Standartinė P?V?Z » Pen, 2004-Rgs-03 12:59

Termometras tai tenai sunkiai suprantamas- kuri padala ka reiskia. Man daugumoj rodo ant antros virs tos sudvigubintos daugumoj, bet per karscius ar trasoj daznai uzkyla iki trecios. Atrodo, tai ir yra norma- ventiliatorius dar neveikia (man jis itin retai isijungia, keliskart per metus). Perkaitus dar yra raudona lempute, neteko matyt degancios.
Jei rodo 'blogai' pirmiausiai verta patikrinti daviklius, paskui jau ieskoti rimtesniu problemu.
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Standartinė Vitold » Pen, 2004-Rgs-03 17:03

Vitold rašė:normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .
Tiesa dizeliams temperatura truputi zemesne 83 c .
Vartotojo avataras
Vitold
Stebetojas

Standartinė Ritzis » Šeš, 2004-Rgs-04 21:14

[quote="Vitold"]normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .[/quote]

Tai reiskia pas mane viskas tvarkoj. Tik idomu kur po biski dingineja antifrizas... radiatorius svieziai suklijuotas, variklis pakeistas... hmm
Vartotojo avataras
Ritzis
Stebetojas

Standartinė Vikis » Sek, 2004-Rgs-05 21:51

O balti dumai pro duslintuva eina kai variklis isiles? Jei kazka darei su varikliu, gali buti tarpine galvutes parejusi, o jei tu jos remontuodamas varikli nepakeitei, tai matyt tame ir beda, dar pasiziurek ar tepalas ne baltas, jei taip tai stabdyk tada "arklius" nes ilgai nejosi...
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Fotografas » Pir, 2004-Rgs-06 07:45

Gal tik atrodo, kad antifrizas dingin?ja. As pasteb?jau, kad pas mane tai ma?iau tai v?l norma. ?ia priklauso nuo i?sipl?timo.
R19 PhII 1,8 RT 94m.
ACK 553
---------------------------
NEKEN?IU GEZ
Vartotojo avataras
Fotografas
Draugas

Standartinė Ritzis » Pir, 2004-Rgs-06 12:03

[quote="Fotografas"]Gal tik atrodo, kad antifrizas dingin?ja. As pasteb?jau, kad pas mane tai ma?iau tai v?l norma. ?ia priklauso nuo i?sipl?timo.[/quote]

Galimas daiktas... sian pasiziurejau, viskas lyg ir gerai, ziuresim veliau.
Vartotojo avataras
Ritzis
Stebetojas

Standartinė Vitold » Tre, 2004-Rgs-08 07:22

Ritzis rašė:
Vitold rašė:normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .

Tai reiskia pas mane viskas tvarkoj. Tik idomu kur po biski dingineja antifrizas... radiatorius svieziai suklijuotas, variklis pakeistas... hmm
gali dinginet pro peciuka, salone nekvepia antifrizu ? gali but pramusta tarpine arba blokas . Jeigupvz oras geras ir silta o pas tave balti dumai tai gali but problema su varikliu . arba tepalas darosi baltas bet cia jau paskutine stadija . arba dar jei labai greitai pakila spaudimas ausinimo sistemoje .
Vartotojo avataras
Vitold
Stebetojas

Standartinė Gint(...)as » Tre, 2004-Rgs-08 09:44

Gal ne visai ? tem?, bet irgi apie au?inim?.
?iaip man neseniai varikl? ard?, buvo ten visoki? lyg ir smulki? b?d? - pramu?ta tarpin? po galva, pasvil? vo?tuvai ir t.t. Ta?iau vos nuva?iavau po vadinamo remonto kelis t?kstan?ius kilometr?, ir ma?ina v?l kaisti ?m?. Va?iuojant tr?sa ar trumpai mieste - dar nieko, o tik pastov?jus kokiam kam?tyje temperat?ros rodykl? i?kart ? vir?? ?auna :(((( Beje, ji ir anks?iau labai jau auk?tai b?davo... ?domiausia, kad kai su meistru ma?iniuk? rikd?m ir gazavom jo kieme, temperat?ra kildavo, bet po to ?sijungdavo ventiliatorius ir atau?indavo. O kai va?iuoji mieste, jis atau?inti ka?kod?l nesp?ja... Taip ir daraisi ? temperat?ros rodykl? nuolat, ir tai jau baigia u?veikti. Gal kas id?j? turi, k? reikt? daryti?[/quote]
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Standartinė Ritzis » Tre, 2004-Rgs-08 11:16

Gint(...)as rašė:Gal ne visai ? tem?, bet irgi apie au?inim?.
?iaip man neseniai varikl? ard?, buvo ten visoki? lyg ir smulki? b?d? - pramu?ta tarpin? po galva, pasvil? vo?tuvai ir t.t. Ta?iau vos nuva?iavau po vadinamo remonto kelis t?kstan?ius kilometr?, ir ma?ina v?l kaisti ?m?. Va?iuojant tr?sa ar trumpai mieste - dar nieko, o tik pastov?jus kokiam kam?tyje temperat?ros rodykl? i?kart ? vir?? ?auna :(((( Beje, ji ir anks?iau labai jau auk?tai b?davo... ?domiausia, kad kai su meistru ma?iniuk? rikd?m ir gazavom jo kieme, temperat?ra kildavo, bet po to ?sijungdavo ventiliatorius ir atau?indavo. O kai va?iuoji mieste, jis atau?inti ka?kod?l nesp?ja... Taip ir daraisi ? temperat?ros rodykl? nuolat, ir tai jau baigia u?veikti. Gal kas id?j? turi, k? reikt? daryti?

Man baig?si tuo, kad teko keisti varikl?. Galvojau gal u?teks ji i?ardyt ir sutvarkyt, bet pasitaik? neblogas varikliukas, tai ir pakeit? ? naujesn?. Meistrai ap?i?r?j? sen?j? sak? kad b?t? buv? neverta j? tvarkyti... Dabar atrodo situacija pager?jo. Ar tvarkyt sena varikl? ar keisti j? - kainos at?vilgiu prakti?kai tas pats.
Vartotojo avataras
Ritzis
Stebetojas

Standartinė Vitold » Tre, 2004-Rgs-08 17:41

Gint(...)as rašė:Gal ne visai ? tem?, bet irgi apie au?inim?.
?iaip man neseniai varikl? ard?, buvo ten visoki? lyg ir smulki? b?d? - pramu?ta tarpin? po galva, pasvil? vo?tuvai ir t.t. Ta?iau vos nuva?iavau po vadinamo remonto kelis t?kstan?ius kilometr?, ir ma?ina v?l kaisti ?m?. Va?iuojant tr?sa ar trumpai mieste - dar nieko, o tik pastov?jus kokiam kam?tyje temperat?ros rodykl? i?kart ? vir?? ?auna :(((( Beje, ji ir anks?iau labai jau auk?tai b?davo... ?domiausia, kad kai su meistru ma?iniuk? rikd?m ir gazavom jo kieme, temperat?ra kildavo, bet po to ?sijungdavo ventiliatorius ir atau?indavo. O kai va?iuoji mieste, jis atau?inti ka?kod?l nesp?ja... Taip ir daraisi ? temperat?ros rodykl? nuolat, ir tai jau baigia u?veikti. Gal kas id?j? turi, k? reikt? daryti?
[/quote] Priezasciu gali buti daug . gali buti tai kad pas tave bega pvz. vandens pompa ir uzorina sistema nuo tuo blogeja cirkuliacija . dar patikrink ar tikrai pas tave geras temperaturos daviklis , termostatas . ir patikrink meistra ar tikrai geras . galiu pasiulit tikrai gera seip jeigu apsiima masina taisit tai 99% kad pataisis jo numeris 861520302 . adresas Vilnius Kareiviu g.7
Vartotojo avataras
Vitold
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių