Ritzis rašė:1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?
2. Kiek atmosferu turi buti padangose?
Geds rašė:Ritzis rašė:1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?
1. cia kiekvienai masinai individualiai - ziurek, jei neperkaitineja, periodiskai vaziuojant vis biski pakrenta zemyn, paskui vel uzkyla, vel pakrenta - tai viskas ok
2. visose padangose 1.8 - 1.9 atm. jei nori vaziuot ekonomiskiau, gali po 2.0 pust. bet ne daugiau - ner reikalo.
ghetto rašė:Geds rašė:Ritzis rašė:1. Ant kurios padalos (jos yra trys) turi buti rodykle rodanti variklio temperatura? Pas mane ji yra ne per viduri, o ant antros (t.y. auksciau nei per viduri) - ar tai normalu?
1. cia kiekvienai masinai individualiai - ziurek, jei neperkaitineja, periodiskai vaziuojant vis biski pakrenta zemyn, paskui vel uzkyla, vel pakrenta - tai viskas ok
2. visose padangose 1.8 - 1.9 atm. jei nori vaziuot ekonomiskiau, gali po 2.0 pust. bet ne daugiau - ner reikalo.
Nu's labai drasus teiginys del padangu slegioPadangu tai daugybe juk yra ...
Monas_ rašė:Kiek teko girdet man tai normaliausias spaudimas normalioms padangoms yra 2.2 atmosferos. Jei padangos spaudimas (kalbu apie pvz. 175/70 r13) nesiekia 2 atmosferu matosi kaip padanga yra pasiplojusi ir manau kad tai negerai. Todel pas mane ant galo yra po 2.2 o prieki 2.5 nes apkrova didesne. Vaziuoja normaliai atrodo...
Vikis rašė:Pas mane preiki ir gale po 2.2, biskeli gal ir bilda. O va kai vaziavau i pajuri ir prisivariau po 2.5, o tada tai jau jautesi, kad su vezimu,beveik, vaziuoji, menkiausia idubima jauti. Kaip ten GTM-as su 2.6 vazineja, neisivaizduoju.
Tiesa dizeliams temperatura truputi zemesne 83 c .Vitold rašė:normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .
gali dinginet pro peciuka, salone nekvepia antifrizu ? gali but pramusta tarpine arba blokas . Jeigupvz oras geras ir silta o pas tave balti dumai tai gali but problema su varikliu . arba tepalas darosi baltas bet cia jau paskutine stadija . arba dar jei labai greitai pakila spaudimas ausinimo sistemoje .Ritzis rašė:Vitold rašė:normali variklio darbine temperatura daugmaz 90 c . beveik visose masinose darbine temperatura buna vena padala zemesne nuo maksimumo . jeigu krenta daug ziemiau vaziuojant trasa reiskias paseno termostatas .
Tai reiskia pas mane viskas tvarkoj. Tik idomu kur po biski dingineja antifrizas... radiatorius svieziai suklijuotas, variklis pakeistas... hmm
Gint(...)as rašė:Gal ne visai ? tem?, bet irgi apie au?inim?.
?iaip man neseniai varikl? ard?, buvo ten visoki? lyg ir smulki? b?d? - pramu?ta tarpin? po galva, pasvil? vo?tuvai ir t.t. Ta?iau vos nuva?iavau po vadinamo remonto kelis t?kstan?ius kilometr?, ir ma?ina v?l kaisti ?m?. Va?iuojant tr?sa ar trumpai mieste - dar nieko, o tik pastov?jus kokiam kam?tyje temperat?ros rodykl? i?kart ? vir?? ?auna((( Beje, ji ir anks?iau labai jau auk?tai b?davo... ?domiausia, kad kai su meistru ma?iniuk? rikd?m ir gazavom jo kieme, temperat?ra kildavo, bet po to ?sijungdavo ventiliatorius ir atau?indavo. O kai va?iuoji mieste, jis atau?inti ka?kod?l nesp?ja... Taip ir daraisi ? temperat?ros rodykl? nuolat, ir tai jau baigia u?veikti. Gal kas id?j? turi, k? reikt? daryti?
[/quote] Priezasciu gali buti daug . gali buti tai kad pas tave bega pvz. vandens pompa ir uzorina sistema nuo tuo blogeja cirkuliacija . dar patikrink ar tikrai pas tave geras temperaturos daviklis , termostatas . ir patikrink meistra ar tikrai geras . galiu pasiulit tikrai gera seip jeigu apsiima masina taisit tai 99% kad pataisis jo numeris 861520302 . adresas Vilnius Kareiviu g.7Gint(...)as rašė:Gal ne visai ? tem?, bet irgi apie au?inim?.
?iaip man neseniai varikl? ard?, buvo ten visoki? lyg ir smulki? b?d? - pramu?ta tarpin? po galva, pasvil? vo?tuvai ir t.t. Ta?iau vos nuva?iavau po vadinamo remonto kelis t?kstan?ius kilometr?, ir ma?ina v?l kaisti ?m?. Va?iuojant tr?sa ar trumpai mieste - dar nieko, o tik pastov?jus kokiam kam?tyje temperat?ros rodykl? i?kart ? vir?? ?auna((( Beje, ji ir anks?iau labai jau auk?tai b?davo... ?domiausia, kad kai su meistru ma?iniuk? rikd?m ir gazavom jo kieme, temperat?ra kildavo, bet po to ?sijungdavo ventiliatorius ir atau?indavo. O kai va?iuoji mieste, jis atau?inti ka?kod?l nesp?ja... Taip ir daraisi ? temperat?ros rodykl? nuolat, ir tai jau baigia u?veikti. Gal kas id?j? turi, k? reikt? daryti?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių