Garsai stabdant

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Garsai stabdant

Standartinė GTM » Ant, 2004-Rgp-03 09:27

nuo pat pradziu kai nusipirkau renuka stabdant tik nuspaudus pedala pasigirsdavo gan ilgokas garsas "Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........". Is pradziu galvojau kad cia taip ir turi but.. ABS atpompuoja ar panasiai... bet dabar kiek pastebejau pas kitus to nera... gal kas zino kur suo pakastas?
Renault 19 phase II 16V cabrio melyna - PARDUOTA :(

'02 Volkswagen Passat 2.5 V6 TDI
BBB 010

Yamaha YZF-R6 irgi melyna
903 AV - - PARDUOTA :(

+370 689 45000
Vartotojo avataras
GTM
Narys

Re: Garsai stabdant

Standartinė Agnius » Ant, 2004-Rgp-03 09:58

GTM rašė:nuo pat pradziu kai nusipirkau renuka stabdant tik nuspaudus pedala pasigirsdavo gan ilgokas garsas "Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........". Is pradziu galvojau kad cia taip ir turi but.. ABS atpompuoja ar panasiai... bet dabar kiek pastebejau pas kitus to nera... gal kas zino kur suo pakastas?

Pas mane yra.... kai uzvedi visda trrrrrrrrrrrrrrrrr ir kai ilgiau pastabdai, mieste pvz. irgi trrrrrrrrrrrrrr :D cia ABS siurblys
89' 1.7MPI TXE
Gaisrin? pilku kapotu
Vartotojo avataras
Agnius
Draugas

Re: Garsai stabdant

Standartinė GTM » Ant, 2004-Rgp-03 10:13

Agnius rašė:
GTM rašė:nuo pat pradziu kai nusipirkau renuka stabdant tik nuspaudus pedala pasigirsdavo gan ilgokas garsas "Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........". Is pradziu galvojau kad cia taip ir turi but.. ABS atpompuoja ar panasiai... bet dabar kiek pastebejau pas kitus to nera... gal kas zino kur suo pakastas?

Pas mane yra.... kai uzvedi visda trrrrrrrrrrrrrrrrr ir kai ilgiau pastabdai, mieste pvz. irgi trrrrrrrrrrrrrr :D cia ABS siurblys

topo mol jau parejes jis? kokia jo kaina?
Renault 19 phase II 16V cabrio melyna - PARDUOTA :(

'02 Volkswagen Passat 2.5 V6 TDI
BBB 010

Yamaha YZF-R6 irgi melyna
903 AV - - PARDUOTA :(

+370 689 45000
Vartotojo avataras
GTM
Narys

Standartinė P?V?Z » Ant, 2004-Rgp-03 13:58

Hidraulinis mazgas gerokai padroztas.
Mane jau gasdino, jog neilgai temps, bet treti metai kaip buve. Pumpuot jie visi pumpuoja, tik menkai girdisi. Naujo kainos neklausk- visvien nepirksi :wink: o seno ant durniaus klausiau srote, sake 80, bet negali zinoti ar daugiau lito jis vertas :D
Dar yra budas- nusiperki vakuumini stiprintuva su pagrindiniu cilindru is pakeiti. Jei man vistik nustos veikes, taip ir darysiu. Bus galbut brangiau anu 80, bet zinosiu ka turiu. Del ABS trukumo labai nepergyvenu, nes per paskutine ziema jis vos porakart mane moke, o vasara ir taip nustojo veikes (pasirodo, jis metu laikus pazista).
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių