WaTeRsHaDoW rašė:Pas mane buvo paliktos tik tos kur priekineje paneleje o kitur tik laidaiBet daba visur pilna
tik kazkaip sujungt gerai noretusi
Svarbu ne kolonkiu kiekis, o kokios ten kolonkes pas tave

WaTeRsHaDoW rašė:Pas mane buvo paliktos tik tos kur priekineje paneleje o kitur tik laidaiBet daba visur pilna
Melom rašė:WaTeRsHaDoW rašė:Pas mane buvo paliktos tik tos kur priekineje paneleje o kitur tik laidaiBet daba visur pilna
Svarbu ne kolonkiu kiekis, o kokios ten kolonkes pas taveI prieki reikia deti kazka panasaus i komponentus
Vilkas rašė:pagal viena speca(jis ktu baiges,diskotekine aparatura taiso,projektuoja): tai darsiakalbiu galingumas turi buti bent trecdaliu didesnis uz stipra
Melom rašė:Vakar nupirkome visiskai nauja 6 kl 2004 m. clarion'a groja mp3 ir wma su 1 metu garantija 4*51 W. Valdo bosa, grafika uz 500 lt. Manau visai nieko vidutines klases aparaciukas
Vilkas rašė:siaip is patirties galiu pasakyti kad tie visi magai(beveik visi) tipo 4*40, ir t.t. istikkruju tiek netraukia, realiai ju galingumas mazesnis. nes kiek teko taisyti tokius daiktus, tai
pvz ant mago parasyta 4*50 o isardzius pagal mikroschema, kataloguose surandi kad jos galingumas pvz: 4*18w![]()
aisku nuo gamintojo firmos priklauso ar labai apgauna![]()
ir cia kalbu kazkur apie metu senumo,ir senesnius magus, nes dar nauju netaisiau neteko
Marius rašė:Melom rašė:Vakar nupirkome visiskai nauja 6 kl 2004 m. clarion'a groja mp3 ir wma su 1 metu garantija 4*51 W. Valdo bosa, grafika uz 500 lt. Manau visai nieko vidutines klases aparaciukas
Teisingai parasiai, kad vidutines klases, cia garso atzvilgiu, o kur atminties palaikymas ir siaip pas clarionus silpnas stiprintuvas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias