Sveikas prisijungesGiedriuks rašė:Tik sendien prisiregistravau ir nelab zinau kaip cia dalyvauti susirasinejime apie problemas gal yra kokia informacoja

Sveikas prisijungesGiedriuks rašė:Tik sendien prisiregistravau ir nelab zinau kaip cia dalyvauti susirasinejime apie problemas gal yra kokia informacoja
faculty rašė:nebereike jos kelinet... tiesiog rakinkit...radau gera varianta toki pat renuka tik geresniu metu su stabdzeis mechanine deze...gyvesniu varikliu grazesne spalva ir seip tvarkingesniu tik biski kaskas su elektra uz 300 lt nupirksiu is 2 viena padarysiu ir bus viskas norm...dar detaliu liks socei ...tik kur automatine deze reikes kist tai nznau...
faculty rašė:andriuzas tu pasiziurek i savo suda gereu gerai ? phI taip sudinai atrodo pagal phII palyginus...nekencemeuses sio forumo komentatorius...![]()
o renukas pigus nes su juo uzmuse zmogu ir nebenori moteriske ziuret i ta masina...ir va papige nupirksiu tvarkinga masina...is dvieju padarysiu 1 leda ir vazinesiu rame galva...
o tu andriuzas sliosk is mano temu su savo tipo nesudu ranuku sukisai i savo tranta tiek kad nupirkceu laguna naujause nuo tralo...![]()
faculty rašė:ir kas tau uz jy pasiulis naugeu negu sukisai ? jis vistiek senas trantas
Raimondelis:) rašė:shrote uz naudota bet dar atseit gyva sarnyra sumokesi beveik ta pati kaip uz nauja
faculty rašė:as gereu nusipirksiu sarnyra deveta uz 40 lt bet made in germany jai vokiecio masina o ir ant tokiu detaliu buna isgraviruota toks uzrasas....negu nauja uz 19 lt kaip katik draugelis nusipirko taivanio ir man tas devetas dauk ilgeu laikys...ir beje jai neskiret blogo sarnyro nuo gero tad pirkit tik originales kaip kad andriuzas kosmosus moka uz naujas detales...
faculty rašė:as paklauseu o jis mane pastovei puldineja ir aiskina ka turiu daryt...j
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot], Google [Bot] ir 7 svečių