Jei netiki, galime patikrinti.
RSI rašė:dMk, 81kW
dMk rašė:RSI rašė:dMk, 81kW
variklis 1.8 F3P 700 buna 79 ir 81kw, ejo nuo 94m 05m, bet neesme, buciau vilniuje tai butinai susitikciau, gaila noreciau paziuret isibegejima, nes 8.5sek tai labai greitai, bandem draginti su fiesta 1.8 dohc xr2 130 ag tai jinai pagal poperius 8.5 daro. Tai iki simto lygiai ejom...
GTM rašė:su 17" jauciasi kad prasciau eina... o seip su 17" jau antrus metus droziu, jokia vaziuokle niekas neislakste, tik vienas amortikas nuduso, bet irgi nelabai tikiu kad del ratu... jau jis buvo prie mirties pries uzdedant juos...
Tevukas rašė:Paprastam renukui esu gird?j?s gale platesni? nei 195 neu?mausi, nes pakrovus arkas pjaus
Edas rašė:dMk rašė:ketvirtos pavaros vidury aplenkiau, karoce visai nedaug 0.5-1 korpuso
400m vaziavot kaip suprantu, koks mazdaug greitis ties finisu?
dMk rašė:Edas rašė:dMk rašė:ketvirtos pavaros vidury aplenkiau, karoce visai nedaug 0.5-1 korpuso
1000m kazkur vaziavom. greiti tiksliai nepasakysiu nes i spidometra neziuriu, gal 160-180
Marius rašė:dMk rašė:Edas rašė:dMk rašė:ketvirtos pavaros vidury aplenkiau, karoce visai nedaug 0.5-1 korpuso
1000m kazkur vaziavom. greiti tiksliai nepasakysiu nes i spidometra neziuriu, gal 160-180
Kazkaip silpnai traukiaper 400m 150km/h su 16V pasiima.
Edas rašė:Marius rašė:dMk rašė:Edas rašė:dMk rašė:ketvirtos pavaros vidury aplenkiau, karoce visai nedaug 0.5-1 korpuso
Kazkaip silpnai traukiaper 400m 150km/h su 16V pasiima.
Taip sakaiKazkaip abejoju, jei su standartiniu 16V. Reiketu pabandyt, gal turit kokiu minciu, kur tai galima padaryt, siap del idomumo pasibandyt
![]()
Edas rašė:Kreipiuosi i Mariu.
Mariau, paaiskink man, kaip gali tas R-19, su kuriuo draginom ketvirtadieni, buti tik 89 AG ir isvystyti trauka tokia kaip R-19 16V. Juk turi buti daug kas daryta su varikliu, o gal ir ne tik su varikliu???
Odesa rašė:Edas rašė:Kreipiuosi i Mariu.
Mariau, paaiskink man, kaip gali tas R-19, su kuriuo draginom ketvirtadieni, buti tik 89 AG ir isvystyti trauka tokia kaip R-19 16V. Juk turi buti daug kas daryta su varikliu, o gal ir ne tik su varikliu???![]()
![]()
Edas rašė:Odesa rašė:Edas rašė:Kreipiuosi i Mariu.
Mariau, paaiskink man, kaip gali tas R-19, su kuriuo draginom ketvirtadieni, buti tik 89 AG ir isvystyti trauka tokia kaip R-19 16V. Juk turi buti daug kas daryta su varikliu, o gal ir ne tik su varikliu???![]()
![]()
![]()
Tai jau tikriausiai ten 16V motoriukas ikistas...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių