Chebra chebra...

NoMore rašė:
Chebra chebra...Ramiai. Pas mane samatos seniai sudarytos. Turbo, interkuleris ir tt jau guli seniai pas mane rusyje. Ismetimo kolikas bus suvirintas. Netgi purkstukai didesnio pralaidumo yra. viskas labai pigai gausis. kas susije su gelezimi. Chipavimas zinote kiek vimotoj kainuoja. tai vat. As gi nedarysiu 350 ag. o nuo ten kokiu 160-180 arkliu nemanau kad bus ten visiems mazgams amen. Turbina pus kokius 0,45 bar ir bus ore. Jus cia taip pasaket atrodo viskas BUM ir pareis. Pareis greiciu deze tada ir ziuresiu ka daryti. Kaip ir minejau normaliems vazinejimams yra kita masina. Cia tik grynai pramogai:) Bet man kilo dabar klausimas: o nuo turbo dyzelio gal ismetimo kolektorius tiktu?:)
Odesa rašė:na audi varikli 2.2 turbo tikrai nepaimsi uz 600 lt.
NoMore rašė:
Chebra chebra...Ramiai. Pas mane samatos seniai sudarytos. Turbo, interkuleris ir tt jau guli seniai pas mane rusyje. Ismetimo kolikas bus suvirintas. Netgi purkstukai didesnio pralaidumo yra. viskas labai pigai gausis. kas susije su gelezimi. Chipavimas zinote kiek vimotoj kainuoja. tai vat. As gi nedarysiu 350 ag. o nuo ten kokiu 160-180 arkliu nemanau kad bus ten visiems mazgams amen. Turbina pus kokius 0,45 bar ir bus ore. Jus cia taip pasaket atrodo viskas BUM ir pareis. Pareis greiciu deze tada ir ziuresiu ka daryti. Kaip ir minejau normaliems vazinejimams yra kita masina. Cia tik grynai pramogai:) Bet man kilo dabar klausimas: o nuo turbo dyzelio gal ismetimo kolektorius tiktu?:)
Odesa rašė::lol: idomu koks ten jo stovis, nes ne viename forume chebra uzsimusdama iesko siu mataru ir neranda net uz daug didesnes babkes
Wateris rašė:Tevukas rašė:?ipuot Turbavo nematau jokio tolko
cipuot turbinini varikli nematai reikalo? :] o nemanai kad atbulai turetu buti? :]] nebent cia joke.. :]
Wateris rašė:NoMore rašė:
dyzelinis kolektorius.. :] turbinos slegi gal rodys vandens temp dacikas is zigulio? neisizeisk bet... pasiimtum 16v padarytum paemima ismetima islengvintum ir patenkintas... ar tau taip svarbu tas lipdukas "turbo" ant galo?
Tevukas rašė:?ipuot Turbavo nematau jokio tolko
Wateris rašė:Odesa rašė::lol: idomu koks ten jo stovis, nes ne viename forume chebra uzsimusdama iesko siu mataru ir neranda net uz daug didesnes babkes
agha va man irgi idomu kaip cia 2.2l turbo uz 600.. :] kaip B3 nelabai reali kaina... :]
ph1white rašė:Wateris rašė:Odesa rašė::lol: idomu koks ten jo stovis, nes ne viename forume chebra uzsimusdama iesko siu mataru ir neranda net uz daug didesnes babkes
agha va man irgi idomu kaip cia 2.2l turbo uz 600.. :] kaip B3 nelabai reali kaina... :]
nelabiai suprantu kas tas "B3",, bet jei sneki apie audi 2,3 20V turbo tai cia ne tas.. kalbu apie sena 2,2 10V turbo.. ( i audi ejo nuo 85m - audi 200 ).
NoMore rašė:Tevukas rašė:?ipuot Turbavo nematau jokio tolko
Na tai jei daugiau arkliu nereikia tai ir nechipuoji:) Bet jei keli turbo slegi tai kaip daugiau kuro paduosi tam tikram diapazone nechipuodamas? Uzkelsi slegi...ogi ziu!, kuras per liesas...taip ir lydosi stumokliai ...detonacija etc..
Marius rašė:Parasysiu ir as ka norsTurbinini cipuoti 100 k. labiau apsimoka nei atmosferika. B3 yra 2.2 20V turbo. O ir 2.2 10V uz 600lt nepaimsi, nebent plika motora, o kur dar kompas, pravodke ir visi kiti dalykai, kuriu net nezinai, kad prireiks
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių