Donato rašė:tai va ir man starteris numiro. Vakar iseinu is uzeigos, pasuku rakteli ir jokio garso, nieko nieko, tik uzsidega lemputes visos, kaip kad degimas, o garso jokio neisleidzia starteris, tai uzstumem nuvarem pas toki meistriuka sako oj tai cia spyneles kontaktai bus nuleke, isarde spynele, pajunge pliusa nuo akumo tiesiai prie kontakto ir....nieko, tai liepe atlekti penktadieni sako gal starteris pats arba tik gal atsiverzes visas starteris ir vsio. o dabar tai uzsistumiu ir vazineju :D
Gal kas buvo susidures su tokia pat problema? kame cia gali buti problema?
Makalas rašė:P.S. Jo kai neuzsiveda tai gauni adrenalino trumpam
Donato rašė:tai va ir man starteris numiro. Vakar iseinu is uzeigos, pasuku rakteli ir jokio garso, nieko nieko, tik uzsidega lemputes visos, kaip kad degimas, o garso jokio neisleidzia starteris, tai uzstumem nuvarem pas toki meistriuka sako oj tai cia spyneles kontaktai bus nuleke, isarde spynele, pajunge pliusa nuo akumo tiesiai prie kontakto ir....nieko, tai liepe atlekti penktadieni sako gal starteris pats arba tik gal atsiverzes visas starteris ir vsio. o dabar tai uzsistumiu ir vazineju![]()
Gal kas buvo susidures su tokia pat problema? kame cia gali buti problema?
Sparc rašė:Man tas pac buvo. Kazkox garazinis meistriukas irgi sake, kad gal spynelej kazkas negerai... Akuma, generatoriu ziurejo, dirzus itempinejo. Paskui nuvaziavau kitur, tai is karto gedima rado: sepeteliai. Per pora valandu sutvarke viska. Tel. 698 53843 "Beta". Netoli Girstupio.
Sparc rašė:Betoje starterio sepeteliai 80 Lt, bet dar ir laikikliai pas mane luze buvo, tai dar apie 40 Lt.
O garazinis prie pat Betos. Kai sutvarkyt negalejo, teko i Beta vaziuot. Nebevaziuosiu daugiau pas garazinius meistrus. Beta dar garantija pusei metu israse :D
Donato rašė:na siandien ryte palikau savo masiniuka pas viena garazini, sake apie pietus jau bus sutvarkyta, pagal ji tai nebus net pats starteris, o sako arba spynele arba laidai, nes pasukus rakteli, jokio garso ar traskesio nepasigirsta. veliau informuosiu kokia problema rado.
Donato rašė:na siandien ryte palikau savo masiniuka pas viena garazini, sake apie pietus jau bus sutvarkyta, pagal ji tai nebus net pats starteris, o sako arba spynele arba laidai, nes pasukus rakteli, jokio garso ar traskesio nepasigirsta. veliau informuosiu kokia problema rado.
Donato rašė:Taigi, pasiemiau jau masiniuka is garazinio. Problema buvo NE starteryje, o laiduose kurie eina nuo spyneles iki starterio, sake tuos laidus visur supurske ir viskas ir dabar viskas gerai kuriasi iskarto. ir uz ligos isgydyma paeme tik 15Lt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių