rwt rašė:Nu nebutinai dalys metosi nuluzta ta vieta ant kurios trosas kabinasi ir ishsimauna trosas is pedalo. Sankaba ivairiai kainuoja gal tau pvz diskatoriaus reikia, aisq dar gerai butu isminamaji guoli pasikeisti (~80lt jo kaina) Dabar kaip kainos sukile servisuose tai be 250lt nekeistu niekas tau sankabos nebent turi savu meistru.
wateris rašė:fullblast rašė:tai matyt ir pas mane bus koks guolis parejes.
o kiek tas malonumas kainuoja?isminamo guolio pakeitimas.
pirma isitikink kieno kalte :]
Monas_ rašė:Cai kaip sako nesusidures nezinosiReikia vaziuot ten kur renius myli... Ivaziuoji i servisiuko kiema, apsizvalgai. jei horizonte nei vieno reniaus nera arba geriau bent poros ar triju nera tai apsisuki ir vaziuoji sau...
wateris rašė:isdestyk viska konkreciai, kas vyksta? ar tik begiai sunkiai musasi, ar pedalas nuo zemes neatkyla ar kas?
fullblast rašė:kad nzn utenoje tokio serviso ar garazinio meistro.
gal kas galetu pasiulyt koki zmogu ar servisiuka utenoje
Dzonas rašė:Man buvo guolio viena ausele nuluzus. pats keiciausi tj uz guoly mazdaug 50lt sumokejau ir dabar viskas pfu pfu pfu liuks, manau pas tawe panasei irgy kazkas, nes ant guolio pabaigos gainiu begiu naudodavausi tik uzgesines warikli ijunges ji ispaudes sankaba uzkuri iswaziuoji nu tada pirma per jega ir vaziuoji... paziurek ar tawo sankabos sakute labai nekliba nes mano pries pabaiga klibejo kaip norejo...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių