kai dažytojai man spalvą rinko, ir nuiminėjo tą dangtelį, tai kažkaip nuemė ir uždėjo plikom rankom prie mano akių pamegink su jėga išrauti, arba kokį plokščią atsuktuvą užkišk
PhII rašė:kai dažytojai man spalvą rinko, ir nuiminėjo tą dangtelį, tai kažkaip nuemė ir uždėjo plikom rankom prie mano akių pamegink su jėga išrauti, arba kokį plokščią atsuktuvą užkišk
neprireike momento dedant atgal? Galima tuos varzhtus uz sparno atsukt, bet nepatogus priejimas ir shiaip galvutes megejos dangtelyje prasisukt, o jei bandysi su atviortke, tai nepersistenk
Atidarai dangteli, ji trauki i save ir suki i horizontalia padeti (bloga puse i virsu), paleidi ir jis lieka taip stoveti.tada gali lengvai su atsuktuviuku tas auseles atkabint.O tuos varztus sukt tai kosmaras,kisi ranka po sparnu ir apgraibom ieskai kur rakteli uzdet.o tie varstai buna ant tiek uzpuve kad be daug stambiu keiksmazodziu neishsiversi
ash dabar keikiuosi, kad juos atsukinejau, kai galejau shitaip lengvai nuimt. Shiaip pastebejimas, kad nemazai R19 be ju vazineja. Idomu, lengvai luzhta ar dazniau shkacai lengvai nuima?..