Na va pagaliau ir man siandien truko sankabos trosas, siaip netaip namo parkliurkinau su avariniu.
Kiek kainuotu naujas? Isideti pats zadu.
Tevukas rašė:Na va pagaliau ir man siandien truko sankabos trosas, siaip netaip namo parkliurkinau su avariniu.
Monas_ rašė:Tevukas rašė:Na va pagaliau ir man siandien truko sankabos trosas, siaip netaip namo parkliurkinau su avariniu.
kainos labai skirtingos buna, pvz kai jus ten kalbejot api eguoli ir apie tai kad jis gali kainuoti 105 Lt man niekas nebuvo gyvai pasakes nei vienoj Siauliu parduotuvej kur autodalim prekiuaja. O paskutinis mano pirktas parduotuveje kainavo 32Ltir jam pardavejas prisiekinejo kad vaziuosiu tikrai daugiau nei 20000km, nes tipo labai nagli, tik firmos nepamenu.
O sankabos trosas kainuoja 20-30Lt, as pats keiciaus pries menesiu pora ir akzkur apie tiek sumokejau, 26 berods. Pasikeisti nesunku, tik kazin kaip tau bus su senu sankabos pedalu, nes seip kaip taisykle nutrukus trosui daugumai prireikia pakeisti ir pedala kad gerai veiktu sankaba. Tikiuos tau pasiseks ir jo keist nereik
Sekmes
Monas_ rašė:Na jei jus guolius po 80 perkat tai nenustebciau jei ir trosas 50 kainuotu:), o pedalas man kainavo 10Lt, stovis iedealus, visi dantys sveiki.
tevukas rašė:Nius isid?jau tros? greitai, bet kur troso galas isitvirtina i Pedala, tai tenai yra isluze iar ka?kas pana?aus, nes spaud?iant pedala jis spaud?iasi o prie dugno ka?kas lyg ir nutr?ksta ar prasibuksuoja. Toks jausmas, kad v?l b?t? tr?k?s sankabos trosas. Kas ?ia v?l per b?da, reik?s naujo pedalio ?
Monas_ rašė:tevukas rašė:Nius isid?jau tros? greitai, bet kur troso galas isitvirtina i Pedala, tai tenai yra isluze iar ka?kas pana?aus, nes spaud?iant pedala jis spaud?iasi o prie dugno ka?kas lyg ir nutr?ksta ar prasibuksuoja. Toks jausmas, kad v?l b?t? tr?k?s sankabos trosas. Kas ?ia v?l per b?da, reik?s naujo pedalio ?
Sunku pasakyt nepamacius, gal ka netaip idejot, bet jei viskas yra sumontuota tavrkingai tai kaip as ir sakiau tex keisti pedala arba kaip kazkas yra kalbejes jog buna remontiniu komplektu tokiem dalykam tai reiktu pasiteiraut kurnors renault servize gal ir turi, bet as tai lauzyne uz 10Lt visa pedala nukirtau ir viskas ciki dabar.
tevukas rašė:Susitvarkiau sankab?, bet kainavo: Trosas 20 lt, pedalas 20 lt , idejimas pedalo dar 20 lt
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių