Monas_ rašė:Nu liaudis as suprantu kad juokingai skamba jei ypac is vis Renuskes nebeturi (Nerux) bet mane tas dalykas jau veikti pradeda, nenoriu kad subirtu ant kelio, noriu issiaiskinti kame saknys.
Kaip yra su pavaru dezes guoliais? Ar imanoma juos pakeisti? Kiek mazdaug kainuotu, o gal imanoma juos paversti kaip nors? Kai kurioms masinoms tai padaryti galima, o R19 :?: :?:
audriux rašė:O pagal ka tu sprendi, kad ji uzia? Ant laisvu apsuku taip pat tas pats?
Nes blemba pas mane taip pat kazkas uzt pradejo. Kai stovi jokio uzimo nera, bet vos tik biski isibegeji, tai blemba toks garsas, jog atrodo lyg su reaktyviniu lekciau, jausmas, kad draginis motoras
TaiperiS_21_KnS rašė:o riebokshniai keiciasi tik ishsiardzius deze ar kaipnors granata nuemus ? pas mane blin atrodo leist pradejo
Tomukas rašė:Man keite begiu perjungimo rieboksli ir guoliu fiksavimo ziedus.
Likau labai patenkintas. Riebokslis neleidzia. Perziurejom visa deze. Dar pakeitem viena pusasio rieboksli, alkuninio veleno galini rieboksli, nes ten jau upelis bego. As esu tokios nuomones, kad geriau tinkamai suremontuoti negu pirkti is sroto drozta daikta ir bandyti sekme.
Beje, i deze reikia pilti tik ta tepala, kuri rekomenduoja gamintojas. Zinau tokiu atveju, kai chebra geranoriskai pekeite sintetiniu ir po pusmecio pakeite deze.
Vikis rašė:Tomukas rašė:Man keite begiu perjungimo rieboksli ir guoliu fiksavimo ziedus.
Likau labai patenkintas. Riebokslis neleidzia. Perziurejom visa deze. Dar pakeitem viena pusasio rieboksli, alkuninio veleno galini rieboksli, nes ten jau upelis bego. As esu tokios nuomones, kad geriau tinkamai suremontuoti negu pirkti is sroto drozta daikta ir bandyti sekme.
Beje, i deze reikia pilti tik ta tepala, kuri rekomenduoja gamintojas. Zinau tokiu atveju, kai chebra geranoriskai pekeite sintetiniu ir po pusmecio pakeite deze.
O ka daryt tada, jei pvz. "Liqui Moly", pg. kataloga sintetini siulo?
audriux rašė:Nu va, buvau servise, is Robeto nusipirkai guoli. Norejo 105, tai 15 lt nusiderejau, bet pyypt pakeitimas kainavo 35 lt. Toks Vidmantas anksciau tame servise budavo, tai zjb buvo, sutardavai, tai kaip draugams papigiai padarydavo. Pvz keite galinius diskinius stabdzius, galini guoli, paskirstymo bei generatoriaus dirzus, itempimo guoliuka (berods viskas) tai sumokejau kiek 150 lt + dar ratus subalansavo nemokamai...
Bet esme, kad buvo guolis, dabar ciki veikia, hu... o galvojau jau kas nors su pavaru deze
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių