infernal rašė:Yra gedimas. Tik uzvedus turetu apsukos pasokti iki ~2000aps/min. Po to is karto leistis. Saltam varikliui laikosi 1,1-1,2. Po 10 min darbo jau turetu buti normalios laisvos apsukos, 750aps/min.
Epis rašė:O gal kas gali padeti del paciu apsuku rodymo. Pas mane jas tai rodo tai nerodo, logikos nera jokios, kartais padeda duobute kad rodytu arba ne, itariu kad skydelyje. Gal kas turi prisiarde gal turi parduot, o gal tai neskydelis, bet dujus idetos ir nuo 2000aps auto persijungia i dujas tai su jom problemu nera, vadinasi signalas yra. Kiek zinau jos beros ten nuo aukstos itampos kazkur pasiduoda. PADEKIT patarimais ka daryti, nes noriu kad rodytu
na kai man dejo dujas tai visai tachometras buvo atsisakes, paskakiau jiems, tai kazka pakrapste prie "dujiniu" relyciu ir viskas tvarkau, o tau galiu tik patart: perziurek visas fiskes prie generatoriaus - isvalyk kontaktus ar dar ka nors.
Arvis rašė:O man neaisku viana. Tai ant laisvu turi buti 750 apsuku. As galvojau kad kokie 900. Nes kai palaikai padela kad butu 900 tai kazkaip ramiau dirba mataras nedreba taip.
Dainiuks rašė:nu o pas mne tai ant laisvu tai 2000 tai va vyrai gal zinot ka daryt ??
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių