R19 ligos

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Re: Ligos

Standartinė Vaidias » Ant, 2004-Rgp-10 07:50

Nu tai patarciau tau turguje guoliu nepirkti po 30lt , o nusipirkti normalius guolius is parduotuves uz 45lt ar dar brangesnius ir nebus tu problemu;)

Audris rašė:R19 ligos - priekiniai guolius kei?iu kartu su tepalais, t.y. kas 10 - 15 t?kstan?i? km.; o ar teko susidurti su spidometro troso keitimu: visi servisaia atsisako tai daryti, nes darbas tikrai sud?tingas ir be abejo nepelningas; o kaip su priekinio kapoto rudijimu?
Vartotojo avataras
Vaidias
Naujokas

Standartinė Ged@s » Ant, 2004-Rgp-10 08:32

voverius rašė:ech sparnai sparnais.keiciau sankaba nes jau labai vede. Pakeitus pradejo cypt kazkaip. kazkas trata (kaip dyzelis).nuspaudi pedala viskas praeina.pilnas komplektas, guoliukas naujas. Kas per egzotika.leksiu snukiu dauzyt i servisa. :evil:

:!: pas mane yr panasi beda: tas toks barskejimas - bruzdejimas girdisi ant laisvu sukiu, kai duodi daugiau sukiu - nutyla, ir kai ismini sankabos pedala - irgi nutyla. Sake man, kad ten kazkokios spyruokliukes sankaboje atsipalaidave barska... bet sankaba nera keista naujai, ir veikia normaliai, nebuksuoja.

P.S. ir tas garsas tikrai ne is paties variklio.
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė voverius » Ant, 2004-Rgp-10 11:01

nulekiu i sevisa niekas nebesneka.mano spyruokles tai naujos dabar, senos klebejo bet nors bezviege.irgi ta pati beda numini sankaba viskas nutyla.ir po sankabos keitimo dar kazkaip pirmu begiu idomiai garsa skleidzia. :evil: :evil: :evil:
Vartotojo avataras
voverius
Narys

Ankstesnis

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 12 svečių