mano reno meshlas ir gal ka galima pataisyti?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

mano reno meshlas ir gal ka galima pataisyti?

Standartinė afu » Sek, 2004-Rgp-01 01:01

vienu zodziu mano 16v yra grudas. :|
mieste ant sankryzu kiek tekdavo paraliuoti tai viskas liktais normalei, bet siendien vaziavome i draga,tai teko nusivilti kaip turi buti,ir nuo golfo gavau ir nuo merso 19(tiesa jis buvo 2.6) ir gavau nuo tokio pat 16v,kuris beje ir tuos golfus apdejo ir ta pati mersa 2.6 be problemu. to renuko varyklis viskas gamikliniam stovi,nieko nedadeta tik tai kad buvo visas perrinktas nes tas bahurelis sake kad uzdroztas buvo tai atkale kaip sakant.
kas liecia maniski tai pirmu begiu visai padoriai eina o va 2u tai isviso grudas...net golfa pasivyt negalejau,o mersas su galu varomu aplenke kaip turi buti...
tai vat man idomu ar imanoma kazka keisti ir kas jam gali buti gal kas zino. as pats technikoi neprofas bet ka bendrai reikia zinoti tai zinau.
:|
afu

Standartinė Edvis » Sek, 2004-Rgp-01 08:19

taprine tarp vairo ir pedalu :)
Phase III F7R-710 scraped :(
Phase IV F4R-770 BCK 051
Phase IV F4Rt-774 LIK 051
+3septyyyni06septyyyni091599
Vartotojo avataras
Edvis
Narys

Standartinė afu » Sek, 2004-Rgp-01 09:36

pffff,jei rimtai parasyti negali tai nerasyk nesamoniu,beje tas baxurelis kur su kitu 16v buvo su mano masina vare pries ta mersa ir gavo,nors su savo dare ji kaip turi but.
afu

Standartinė Irmantas » Sek, 2004-Rgp-01 10:13

Issimatuok per kiek sekundziu tavo 100 km/h paima.
Alytus, Normandie-Neman
Renault Sport Team Spirit cycle 2006
Renault Scenic II 1.6 16V
Vartotojo avataras
Irmantas
Draugas

Standartinė Mardo » Sek, 2004-Rgp-01 15:52

greiciausiai viskas susideta i kruva ir todel grudas gaunas.prazdiai manau reiktu komprtesija issimatuot,gal jau ziedam ar stumokliam chana-nera kopresijos-nera traukimo. arba gal sankaba jau sudilus ir kai spaudi gaza prasisuka,bet tai mazai tiketina nes tada jaustum smarve ir tt.
zodziu mano patarimas pradet ziuret nuo kompresijos,tada zvakes, kuro iputimo sistema...
...R19 PH II F3P 1.8s RT juodas... RKD 406
Vartotojo avataras
Mardo
Draugas

Standartinė Mardo » Sek, 2004-Rgp-01 15:54

ir dar vienas dalykas...labai nesmagu kad kazkoks guolis girsis visiem kad padare r19 16V, uj uj uj kaip sirdi skauda.
susitvarkyk masina ir grazink r19 reputacija 8)
...R19 PH II F3P 1.8s RT juodas... RKD 406
Vartotojo avataras
Mardo
Draugas

Re: mano reno meshlas ir gal ka galima pataisyti?

Standartinė Donce » Sek, 2004-Rgp-01 20:22

afu rašė:vienu zodziu mano 16v yra grudas. :|
mieste ant sankryzu kiek tekdavo paraliuoti tai viskas liktais normalei, bet siendien vaziavome i draga,tai teko nusivilti kaip turi buti,ir nuo golfo gavau ir nuo merso 19(tiesa jis buvo 2.6) ir gavau nuo tokio pat 16v,kuris beje ir tuos golfus apdejo ir ta pati mersa 2.6 be problemu. to renuko varyklis viskas gamikliniam stovi,nieko nedadeta tik tai kad buvo visas perrinktas nes tas bahurelis sake kad uzdroztas buvo tai atkale kaip sakant.
kas liecia maniski tai pirmu begiu visai padoriai eina o va 2u tai isviso grudas...net golfa pasivyt negalejau,o mersas su galu varomu aplenke kaip turi buti...
tai vat man idomu ar imanoma kazka keisti ir kas jam gali buti gal kas zino. as pats technikoi neprofas bet ka bendrai reikia zinoti tai zinau.
:|

Jei jau meshlas ir nematai prosvaisciu,parduok.Nusipirksi dvirati ir busi ramus.
Donce
R19, 1.8s, 1993
VVS 323
Vartotojo avataras
Donce
Draugas

Standartinė Chilum » Sek, 2004-Rgp-01 20:35

Jei jau meshlas ir nematai prosvaisciu,parduok.Nusipirksi dvirati ir busi ramus.

siaip teisingai kalba donce, esme tame, kad standartas beveik niekada nebuna super duper valinantis kad ir doch ar turbina ir t.t. Jeigu nori traukimo, reikia rankas savo prikisti perdarineti motora. Is kitos puses, kam tau tos galios reikia? su tokiom kainom dabar kuro, tai dar geriau kai masina silpnesne

nu as cia svaigstu kazka, bet whatever....
Chilum,
Превед!
Renault 19 93m. Ph II 1,7.
mailto: robas eta area lt
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Aivares » Sek, 2004-Rgp-01 20:43

Chilum rašė:

siaip teisingai kalba donce, esme tame, kad standartas beveik niekada nebuna super duper valinantis kad ir doch ar turbina ir t.t. Jeigu nori traukimo, reikia rankas savo prikisti perdarineti motora. Is kitos puses, kam tau tos galios reikia? su tokiom kainom dabar kuro, tai dar geriau kai masina silpnesne

nu as cia svaigstu kazka, bet whatever....

va va nusvaigai, ir standartas lekia kaip turi buti patikek:)
R19 phII 16V '92 m?lynas
Vartotojo avataras
Aivares
Narys

Standartinė Chilum » Sek, 2004-Rgp-01 20:45

va va nusvaigai, ir standartas lekia kaip turi buti patikek:)

na tas lekimas subjektyvus dalykas manyciau kaip ir grozis. Siaip kaip ir su pinigais, kiek belektu automobilis, visada noresis dar daugiau. Turiu omeny, jei nori draguose pirmas vietas imti, standarto 16v abejoju ar pakaks
Chilum,
Превед!
Renault 19 93m. Ph II 1,7.
mailto: robas eta area lt
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Vikis » Sek, 2004-Rgp-01 20:48

Standartas niekada nebus labai jau geras, visada bus galima ji patobulinti ir pns. O del traukimo, matyt tas bicelis dare kaip sau ir viska naujai susidejo, pas ji ir kompresija normali ir t.t. O kaip suprantu 16V varikliai paprastai buna uzdrosti beveik negyvai, kam gi tada pirkt tokia masina, jei ne drozt., labai ,matyt, retam nuskilo likes koks geras egzempliorius.
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Donce » Sek, 2004-Rgp-01 21:29

Manau taip-jei nori visus "apdeti" su savo auto,tai taupai babkes ir sutaupes perki galinga tacka.
Jei nori dalyvauti draguose ir galbut laimeti babkiu,perki kita auto ir ja visa perdarai,nu kad pvz. ir Golf.
Nera ko noreti su ta pacia auto vazineti ir i darba,ir pas mergas ir dar i draga.Kiek pazistu rimtu sportininku,niekas navazineja su ta pacia auto ir draguose,ralyje ir kasdieniniame gyvenime.
Cia mano nuomone. :D
Donce
R19, 1.8s, 1993
VVS 323
Vartotojo avataras
Donce
Draugas

Standartinė afu » Pir, 2004-Rgp-02 09:23

mhm praktisku patarimu 1 ar 2,nu vistiek dekui,reikes gal paziureti,saip as pastebejau kad 2-3 begiu mano manymu silpnokai eina,pirmu dar normaliai (nu man taip atrodo) o toliau tai kazkaip nelabai....
afu

Standartinė tonic » Pir, 2004-Rgp-02 10:18

Tu pradzioje nuvaziuok ir pasimatuok galia... Zinosi ko siekti bent jau.

Ir galbut nereikia pradeti nuo variklio perrinkimo.

Gal tiesiog degima ir visus jo komponentus perziureti
Gal koks kuro filtras amziu nekeistas
Gal paskirstymo dirzas persokes
...ar dar milijomas "gal"

Vaziuok ten kur supranta ;)
Vartotojo avataras
tonic
Stebetojas

Standartinė Swift » Pir, 2004-Rgp-02 14:38

tonic rašė:Gal tiesiog degima ir visus jo komponentus perziureti

Tas tai tiesa, reikia pradeti nuo paprasciausiu daliku, net AI laidai, zvakes kiek galios atima, po to liamda, kaip dega misinis, kai busi tikras kad viskas gerai, tada jau reiketu ieskoti gero mataru meistro. Kiek zmones pasakoja, daznai buno visokiu bugu mataro galvoje, o gal jau ir ziedai pavargo! Sekmes!;)
Renault19 1,8RTi & Renault 19 1,7 mono
Vilnius
Vartotojo avataras
Swift
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių