wdevil rašė:pas mane vamzdukas buvo prakiures, tai tas pats buvo, niekur nevarvejo, tik slapia uz motoro buvo ir tiek (tas vamzdukas i priekini keleivio rata ejo), ir ta lempute kaip kuro pas mane jei koki posuki plesi, tai uzgesta/uzsidega, galvojau gal rankinio kontaktai, bet ne. pasikeiciau ta vamzduka atrades kad kiauras, tai ir praejo viskas.
linkinnn rašė:esme tame, kad dabar nusipirkau stabdziu skyscio, supyliau iki max apie 200ml ir lempa uzgeso, po to pradejau minkyti stabdzius, ir atrodo po truputti atsigauna, yra sioks toks pasipriesinimas.. tada sakau reikia pavaziuoti ir paziureti ar stabdo, ir tuomet pastebejau, kad is galinio keleivio puses rato bega skystis...bet ne is pacios slangos, bet is to bugninio disko centro, tai taip ir nesupratau pro kur leidzia..po to patikrinu stabdziu bakeli, akurat - tuscia..tai cia gal ta gumine zarnele prakiuro, kur is po masinos apacios metaliniu vamzdeliu pereina prie rato i gumines zarneles?? ir ka patartumete daryti? nes paciam dar neteko su tuo susidurti ir kiek itariu cia reikes viska pakeisti, nuorinti ir t.t. ar nea?
linkinnn rašė:wdevil rašė:pas mane vamzdukas buvo prakiures, tai tas pats buvo, niekur nevarvejo, tik slapia uz motoro buvo ir tiek (tas vamzdukas i priekini keleivio rata ejo), ir ta lempute kaip kuro pas mane jei koki posuki plesi, tai uzgesta/uzsidega, galvojau gal rankinio kontaktai, bet ne. pasikeiciau ta vamzduka atrades kad kiauras, tai ir praejo viskas.
gal galetum detaliau wdevil?itariu, kad cia ta pati beda, tik nesuprantu kodel pradejo leisti, bet pries sita visa ivyki, buvo toks keiostas garsas is po apacios, lyg buciau ant ko nors uzkliuves, ir tada pradejo stabdziu pedalas sokineti atgal, kol nebejo ispausti, o po dienos pradejo laisvai minkytis
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių